Istraživanje o cirkularnoj ekonomiji

4th November 2020
Arijana Šuvak
Circular Economy Beacons je međunarodni projekat koji za cilj ima kreiranje jedinstvenog ekosistema koji će podržati inovacije i implementaciju cirkularne ekonomije. ? Osnovna ideja projekta je stvaranje fizičkog prostora koji će omogućiti inovatorima da kreiraju, testiraju i komercijalizuju eko-inovacije i na taj način pomognu malim i srednjim preduzećima da implementiraju cirkularni model poslovanja. U tu svrhu je kreirana anketa koja je namijenjena svim zaposlenima u javnom sektoru, obrazovnim institucijama i centrima za inovaciju te preduzećima.
✅ Popunjavanjem ankete ostvarujete mogućnost za direktni intervju kroz koji ćemo razmotriti vašu zainteresiranost u učestvovanju razvoja predstojećih aktivnosti i učešća u nastavku projekta.
1️⃣ Javne institucije – anketa:
3️⃣ Kompanije i privatna preduzeća – anketa:
✅ Ovim putem vas kontaktiramo da uzmete učešće u razvijanju projekta i date svoj doprinos. Za popunjavanje ankete je potrebno 10-15 minuta vremena za koje ćete nam dati vrlo značajne informacije, a sebi pružiti mogućnost za učešće u drugoj fazi projekta.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi ankete možete se obratiti mailom na a.sovsic@reic.org.ba. Unaprijed se zahvaljujemo i radujemo potencijalnoj saradnji.

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *